Строителен хипермаркет "Практис" отвори врати в Русе

1

Вчера, 10 април 2014г., точно в 18 часа в Русе отвори врати новия хиперматкет от веригата „Практис“. Той е седми поред в България. На официалната церемония присъстваха кметът на Русе Пламен Стоилов, заместник-кметът по „Устройство на територията“ Димитър Наков, заместник-кметът по „Икономика, инвестиции и собственост“ Даниела Шилкова и главен архитект Бучуковска.

В приветствието си към собствениците, служителите и гостите на „Практис“, Пламен Стоилов подчерта, че администрацията на Община Русе винаги е подкрепяла и е работила в полза на бизнеса, като важен партньор в икономическото развитие на града ни. Той изрази задоволството си от разкритите 40 нови работни места и пожела на мениджърите с разрастването на техния бизнес достойно да носят отговорността да бъдат добър работодател и катализатор на устойчиво развитие и промяна в сектора.

От своя страна Любен Милчев – собственик на търговската верига – благодари на Общинска администрация – Русе за помощта и подкрепата в изграждането на хипермаркета като изтъкна, че магазинът в Русе е най-бързо въведения в експлоатация обект от всички други с марката „Практис“ в страната.

Пламен Стоилов и Любен Милчев тържествено прерязаха лентата на най-новия строителен хипермаркет на българската верига и по този начин „Практис“ официално отвори врати в Русе.

Отслужен беше празничен водосвет.

Източник: Община Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари