Стрелците на „Локомотив“ обраха медалите от Държавния турнир „Купа Русе“

0

Рекорден брой участници в дисциплината въздушен пистолет от цялата страна взеха участие в състоялия се на 12 и 13 ноември Държавен турнир “Купа Русе“

Състезанието се проведе в залата по спортна стрелба в ОУ „Никола Обретенов“ и бе под егидата на Община Русе.

Специални гости на събитието бяха зам.-кмета Енчо Енчев, Николай Лечев - треньор на столетието по спортна стрелба, както и треньор номер едно на България Христо Маринов.

Състезателите на русенския спортен клуб по стрелба „Локомотив“ станаха абсолютни шампиони, завоювайки общо 8 медала. Петър Иванов доминираше при юношите и бе награден от зам.-кмета Енчо Енчев с Купа Русе.

Младият талант на родната стрелба Дамян Илиев не остана незабелязан и получи приз “Спортен хъс” от треньора на столетието Николай Лечев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Запознат
    Браво! Където е текло пак ще тече! Не случайно от Русе започна спортния път на Таню Киряков- двукратен олимпийски шампион в стрелбата с пистолет.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари