Стою Стоев оглави комисията по правни въпроси

0
ГЕРБ спази джентълменското споразумение с ПП- ДБ
ГЕРБ спази джентълменското споразумение с ПП- ДБ Снимка: БГНЕС

Джентълменското споразумение е факт

ГЕРБ спази джентълменското споразумение с ПП- ДБ и подкрепи кандидатурата на Стою Стоев за председател на правната комисия в НС, информира Dnes.bg.

Договорката между двете парламентарни групи беше направена още в началото на настоящия парламент, като тя предвижда председателят на НС и този на правната комисия да се сменят на три месеца, като се редуват двете групи.

Това решение е прецедент в парламентарната практика.

От БСП и ИТН разкритикуваха поведението на ГЕРБ и ПП-ДБ.

Вие позволихте да правите такива сепаративни предложения, защото събрали се две групи и взели решения. Ние бяхме против, не защото има сериозни колебания за неговите качества, но по този начин не е редно да се структурира НС“, скочи социалистът Кристиан Вигенин.

Подобни договорки за любовен танц, унизителен за две ПГ, е против духа на парламентаризма и Конституцията. Това, което видяхме, е унизително отношение на тези две ПГ към целия парламент“, обвини Тошко Йорданов от ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    .........
    С какво самочувствие застава на този пост, се питам? Очевидна е диспропорцията не само физически, което говори за липса на други качества или наличието на обратните- като лакомия например.Очевадна е и рязката тъпотия поради формираните у субекта крайни изводи, че притежава КАЧЕСТВАТА за поста. А това дали младите са непорочни, ще го оставя без коментар. Липса на образование, слабо възпитание, дрога, алкохол, лесни пари, увъртане около всякакви измами, доброволно избрана безработица, „учи мама да не работиш“ в разни измислени факултетчета и специалности- това не е приоритет на 60+
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари