Стоянка Мутафова получила инфаркт?

0
От "Токуда" отказват да коментират състоянието на великата актриса
От "Токуда" отказват да коментират състоянието на великата актриса

Стоянка Мутафова е приета по спешност в болница с миокарден инфаркт.

Тя е претърпяла сърдечносъдов инцидент, твърдят източници, цитирани от „Телеграф”, който уточнява, че от болницата не потвърждават тази версия.

Предвид спешността на състоянието ѝ и възрастта на Госпожа Стихийно бедствие обаче, лекарите не се наемат с прогнози за живота ѝ. При пристигането си в болницата Стоянка е била замаяна и неадекватна заради невъзможността сърцето да изтласква кръв към мозъка. Тя се оплаквала от задух в продължение на няколко дни и не можела да става от леглото. Краката и ръцете ѝ са с леки отоци заради сърдечна недостатъчност.

Пациентката е хоспитализирана по спешност. За нея се грижи квалифициран екип от специалисти, назначени са ѝ всички необходими изследвания и се извършват диагностични и терапевтични процедури. Тя ще остане в лечебното заведение под лекарско наблюдение”, заявиха от пресцентъра на „Токуда”.

Стоянка Мутафова бе на кардиолог преди близо 3 седмици. Актрисата прегледа сърцето си, тъй като ѝ предстоеше пътуване до Лондон. Изследванията показали, че Стоянка е в отлична форма и може да пътува. На 14-ти комедийната прима се отправи към британската столица, където остана близо седмица. 

В рамките на посещението си там тя представи спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие” и се срещна с българската общност. От години медиците вливат на актрисата синтром, от което състоянието на сърцето ѝ се разклаща от време на време.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари