Мислехте, че съм умряла? Ха! Ама я още не съм!

0
Стоянка Мутафова сподели какво е преживяла
Стоянка Мутафова сподели какво е преживяла Снимка: БГНЕС

“Мислехте, че съм умряла? Ха! Ама я още не съм!“.

Така реагира Стоянка Мутафова от болничната си стая в „Токуда“ на въпроса как се чувства и на големия интерес към здравето й, пише 24 часа.

Актрисата вече беше превърнала в истинска шеметна история преживяването си вчера с прилошаването й в банята, когато в понеделник след обяд й се наложи спешно да влезе в клиника. „Бях сама. Муки я нямаше. Готвех се за пътуването за гастрола в Пловдив. Там, в банята, съм си сложила някои неща, пране до съхне, протегнах си ръката да ги взема, изтръпна ми палеца, после ръката, после ми се изви целият гръб... Хайде, Стояно, казах си, това е инфаркт. Точно така започна при Нейчо. (Покойният й съпруг и голямата любов на живота й – б.р.).

Такива бяха симптомите. Малко преди това му целувах снимката. Сякаш беше знак отгоре! Вземай ме при себе си, където и да те има, казах му.“

В това време актрисата Ирен Кривошиева идва да тръгнат заедно за гастрола. Разбира за ситуацията. Спешно приемат Стоянка Мутафова в „Токуда“. Следва лекарски консулт и решение да й бъде поставен стенд. „Абе, инфракт май си беше, ама съвсем, съвсем мъничък и лекичък“, шегува се Стоянка.

Тя е настанена в самостоятелна стая. „Добре се чувствам! Около мен е тихо, спокойно. Всички са много грижовни. Чаршафите ми са небесносини. Сега ми слагат телевизор. Гледам само политика. И се смея“, каза тя след интервенцията. Дори се наложи да повика една от сестрите, за да уточни какво точно й е правено. „Ще ме дължат няколко дни. Много приятни хора. А аз... Няма да се боря с Господа, я...“, казва голямата актриса.

Наколко пъти министърът на културата в оставка Вежди Рашидов е звънял в клиниката и на дъщеря й Муки да се интересува от здравословното състояние на Мутафова.

Легендарната българска актриса Стоянка Мутафова бе приета в болница вчера в ранния следобед Мутафова е почувствала сърдечна слабост и нейни близки веднага са я откарали в болница „Токуда”. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари