Стотици се насладиха на празничния концерт на Сливо поле

0

Вчера, 19.08.2016 г., в гр. Сливо поле се проведе празничен концерт по случай празника на Общината.

Събитието беше уважено от доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, г-н Пламен Нунев – народен представител от 19 МИР, г-н Валентин Атанасов – кмет на Община Сливо поле и домакин на събитието, кметове на населени места, гости и жители на общината.

В дните от 15 до 21 август, традиционно община Сливо поле празнува празника на родния край. Освен с полагане на венци пред паметната плоча на загиналите, богатата музикална програма, детските игри, зрелищните народни борби, съпътстващи тези дни, се провежда и традициония Сливополски панаир, наследник на Тюрксмилския панаир от 1860 година.

Областният управител връчи поздравителен адрес на г-н Валентин Атанасов, в който се казва: „Връщайки се към традициите, съхранявайки богатството на своята история и представяйки я по един нов и съвременен начин, Вие доказвате, че чрез приемственост и съзидание може да се постигне по-достоен живот и благоденствие!

В духа на празника бих искал да отправя пожелания за крепко здраве, повече мигове на споделена радост, просперитет и благополучие за Вас и жителите на община Сливо поле!

В празничната вечер гостите и жителите на Сливо поле се насладиха на изпълненията на народния изпълнител Илия Луков и самодейци, както и на пищно звездно шоу.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари