Столичният общински съвет остава без председател

1
На балотаж се явиха кандидатът на ПП-ДБ-СС Борис Бонев и кандидатът на БСП Диана Тонова
На балотаж се явиха кандидатът на ПП-ДБ-СС Борис Бонев и кандидатът на БСП Диана Тонова Снимка: БГНЕС

На балотаж се явиха кандидатът на ПП-ДБ-СС Борис Бонев и кандидатът на БСП Диана Тонова

Столичният общински съвет отново не успя да избере свой председател. На балотаж се явиха кандидатът ПП-ДБ-СС Борис Бонев и кандидатът на БСП Диана Тонова, предава БГНЕС.

Нито един от двамата кандидати за втория най-важен пост на "Московска" не получи необходимите 31 гласа. Кандидатът на ПП-ДБ-СС Борис Бонев отново получи 23 гласа, а кандидатът на БСП Диана Тонова получи 9 гласа.

12 на брой бяха недействителните бюлетини, а гласувалите общински съветници - 44. Общинските съветници от ГЕРБ пак не участваха в гласуването. Следващата дата, на която общинските съветници ще направят пореден опит да изберат председател на СОС, е 30 ноември като заседанието ще започне от 10:00 часа.

В първото гласуване днес, предшествано от коментари за отсъствието на кмета на София Васил Терзиев, участваха и кандидатът на “Възраждане” Красимир Гълъбов, който събра 8 гласа и кандидатът на ИТН Пламен Данаилов, който получи 3 гласа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари