Новият кмет на село Мечка е Мариета Георгиева

1
Георгиева получи малко над 50% ог гласовете на избирателите
Георгиева получи малко над 50% ог гласовете на избирателите Снимка: БГНЕС

Георгиева получи малко над 50% ог гласовете на избирателите

Балотажът в Мечка носи единствената загуба за ГЕРБ в община Иваново. Новият кмет е Мариета Георгиева от „БСП за България“, която получава 50.88% или 174 гласа, а Ивелин Илиев от ГЕРБ има 48.25% или 165 гласа, пише Русе Медиа.

В останалите населени места всички кметове са от ГЕРБ, избрани още на първи тур, включително и общинският кмет Георги Миланов. В Тръстеник кмет е София Великова, в Щръклево - Цветелина Михайлова, в Сваленик - Лазар Копанков, в Пиргово - Николай Караиванов, в Красен - Антон Костадинов, в Кошов - Михаил Маринов, в Червен - Татяна Тодорова.

В общинския съвет в Иваново най-много мандати има ГЕРБ - 8, следвана от Коалиция от партии „БСП за България” - 3, и ДПС - 2.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари