Стефан Мавродиев влиза в Старчески дом

0
Това не е старчески дом, а лудница!
Това не е старчески дом, а лудница!

Актьорът любимец на няколко поколение Стефан Мавродиев влиза в Старчески дом. С него влиза и Пламена Гетова. И Марин Янев и Меглена Караламбова. Слава Богу, не в реалния, а в театралния живот. Четиримата великолепни актьори са звездният квартет в най-новия спектакъл „Четири" на Ивайло Христов, информира ПИК.

Премиерата на постановката е на 22 и 29 февруари в Нов театър - НДК.

Спектакълът за изкуството, любовта и вечната младост е по известната пиеса на Роналд Харвуд „Квартет". Именно с това заглавие Дъстин Хофман направи преди 3 години своя режисьорски дебют в киното. Пиесата разказва за четирима пенсионирани световноизвестни оперни певци, живеещи по една или друга причина в старчески дом, където търсят спокойствието и възможността да се влюбват в света около себе си, всеки ден по различен начин.

Тук ще се срещнете с педантичния и изряден Редж, веселия и умен Уилф, волната и добросърдечна Сиси и изтънчената и загадъчна Джийн. „Четири" е спектакъл за възможността да се вгледаш с любопитство и наивност в човека до себе си дори когато си на 70 и въпреки присъдата на живота да си готов да живееш всеки ден като за последно. „Това не е старчески дом, а лудница!" - не се страхувайте, а полудейте от смях заедно с тези персонажи, които те заразяват с любов към живота и те вдъхновяват да живееш като тях, казват от Нов театър. Сценографията и костюмите са дело на Марина Янева, преводът е на известния преводач Харалампи Аничкин.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари