Стартира лотарията за "зелена карта" на САЩ

0
Обявиха началото на кампанията за подаване на документи за „зелена карта“ за 2017 г.
Обявиха началото на кампанията за подаване на документи за „зелена карта“ за 2017 г.

Държавният департамент обяви началото на кампанията за подаване на документи за „зелена карта“ за 2017 г., съобщиха от посолството на САЩ у нас. 

Електронните формуляри се подават до 12 ч. на обед, източно стандартно време, на 3 ноември 2015 г. Кандидатите могат да попълнят електронния формуляр E-DV за участие в програмата. Адресът е http://www.dvlottery.state.gov

Заявки по пощата не се приемат. Няма такса за попълване на електронния регистрационен формуляр за участие, уточняват още от посолството. Участниците получават официален номер за потвърждение на регистрацията си. Важно е заявителите да запазят номера си до 30 септември 2017 г. Единствено чрез него те ще могат да проверят дали са изтеглени в лотарията DV-2017 г. 

Избраните да продължат участието си в програмата се обявяват на адрес: http://www.dvlottery.state.go след 3 май 2016 г. 

Съобщения до изтеглените участници няма да бъдат изпращани по електронна или обикновена поща. Всеки получател на писмо или имейл, в който се споменава виза от лотарията или „зелена карта“, може да се увери, че съобщението е фалшиво и измамно. Освен това не се извършва плащане към трета страна в процеса по кандидатстване за виза от лотарията за „зелена карта“. 

Единственото плащане е самата такса за виза, която се плаща в Посолството на САЩ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари