Старшата акушерка Евгения Йорданова изми ръцете на д-р Стела Минчева в УМБАЛ "Медика"

39

През отминалата 2022 г. в здравното заведение първа глътка въздух са поели 248 бебета

С ритуал по измиване на ръце университетската болницаМедика Русе“ отбеляза Бабинден, предава БНР. Старшата акушерка Евгения Йорданова поля вода на лекаря с най-дълъг стаж и началник на Отделението "Акушерство и гинекология" - д-р Стела Минчева.

През отминалата 2022 г. в здравното заведение първа глътка въздух са поели 248 бебета, от които 3 двойки близнаци. Мъжките рожби през годината са били 125, а момиченцата – 123. Най-малкото бебе е тежало 1980 грама, а най-голямото над 4 килограма и 600 грама.

Повечето от майките, предпочели да родят в университетската болницаМедика“ са от Русенска област. Болницата е предпочитана и от родилки от съседните области - Разград, Силистра, Търговище и Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    А какво прави там
    мазния павликенски селски цървул от русенския селскостопански делиормански унивилает? Поддържа явно схемите с Тулупа.
  • 8
    4
    С уважение и респект!
    Д-р Минчева е голямо блестящо бижу в тази частна болница. Изключителна е като лекар - професионалист. Да е жива и здрава!
  • 7
    3
    Валентин
    В тая Медика ме съсипаха.Платно за херния зашито за нерв и това го направи шефа на болницата.Ама тя май не е българска болница на ДПС а отсреща има филиал
  • 11
    2
    хахо
    Щом е медика, значи става на въпрос за едно единствено нещо и то е КРАДЕНЕ НА ЛУДИ ПАРИ чрез "медицински пътеки". Когато обясняваш на доктор какво те мъчи, пред очите му пресвяткват само клинични пътеки, които може да опоска.
  • 23
    1
    1515
    Уфффф беее...Белоев кво дири и той там? Бахти и навлекот е тоя, на всяко гърне мерудия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари