Средствата за операцията на Сашко са събрани

5
Организаторите на кампанията и майката на 16-годишния ученик от "Дойче шуле" в Русе благодарят на всички
Организаторите на кампанията и майката на 16-годишния ученик от "Дойче шуле" в Русе благодарят на всички Снимка: Фейсбук

Организаторите на кампанията и майката на 16-годишния ученик от "Дойче шуле" в Русе благодарят на всички

Средствата, необходими за операцията на 16-годишния ученик от "Дойче шуле" - Русе Александър Георгиев, вече са събрани.

Това съобщиха организаторите на кампанията "Спешна подкрепа за Сашко" във Фейсбук.

"Каквото и да кажем, то ще е малко! Благодарим ви от цялото си сърце за невероятната подкрепа, съпричастност и за това, че бяхте до нас през цялото време! Вие върнахте надеждата на Сашко за това, че и той ще живее достойно и пълноценно! Човешката доброта е безгранична и всички вие го доказахте! Без вас нямаше да се справим! Обичаме ви много, бъдете здрави и благословени!".

Майката на Сашко също благодари на всички, помогнали на детето й:

"Скъпи съученици, учители, родители и всички останали, които станаха част от нашето пътуване: с невероятно вълнение Ви споделяме, че сумата, нужна за извършване на операцията на Александър Георгиев от 9 „Б“ клас, е вече събрана.

Думите ни не стигат да Ви благодарим за огромната подкрепа, съпричастност, мили думи и за това, че бяхте до Сашко през цялото време – не само на кампанията, а и през всичките години, в които той е бил част от Вашата общност!

Всички Вие – и учители, и ученици, и родители, и ръководство, и помощен персонал сте фантастичен пример как би следвало да функционира едно микро общество. Как в него трябва да има подкрепа, топлина, разбиране, толерантност и как винаги трябва да си помагаме едни на други.

Аз, като майка, се гордея, че синът ми Александър е един от Вас! Благодарение на Вас той расте достоен и подкрепян – без Вас нищо от прекрасните неща в живота му, които успяха да компенсират лошите, нямаше да се случи!

И конкретно към съучениците на Сашко и останалите дечица, които учат в СУПНЕ „Фридрих Шилер“ – мили деца, никога не се променяйте! Не позволявайте животът Ви по-нататък да отнеме тази доброта и светлина, която всеки един от Вас носи у себе си! Знаейки, че Ви има, съм по-спокойна за бъдещето на страната ни, защото светът е една идея по-добър, когато Вие сте част от него!

Обичаме Ви БЕЗКРАЙНО МНОГО!!! И ВИНАГИ ще сме Ви благодарни за това, че подарихте на Сашко шанс и той да прави света една идея по-добър!!!

С много обич, Юлия Георгиева"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    .......
    Радвам се.Сашко ще бъде достоен,можещ,прекрасен гражданин!!!Нека тлъстите политици,вместо да мислят как да напълнят джобовете си,да мислят за такива каузи.Сашко ще бъде над тях във всякакво отношение!!!!
  • 15
    1
    Веси
    Това е страхотна новина а господата политици вместо да се чудят за кои избори да харчат пари средствата биха могли до отидат за такива кампании не за незумия!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари