Справедливост за Алекс!

8
Мълчалив протест пред Русенския районен съд
Мълчалив протест пред Русенския районен съд

Ние, близките на Алекс приканваме народа да застане до нас в един мълчалив протест по време на мярката на делото и мълчаливо всички заедно да апелираме към съда за една справедлива присъда!

Ние, почернените близки на Алекс Ангелов организираме мълчалив протест пред Русенския районен съд на 29.08.2018.от 8.30ч.

Защо протестът да е мълчалив?

Защото каквото и да се каже, колкото и думи да се произнесат за този ужас и това зверско безобразие, никога няма да е достатъчно!

И заставайки пред съда по време на делото ще се надяваме и ще очакваме законът да даде не само крайната и максимална присъда, но и да вземе мерки за нас и нашите деца в бъдеще.

Моля всеки, който чете този призив да не забравя, че никой не е застрахован от подобен вид насилие с фатален край...

И моля, не забравяйте че и децата на никого от нас не са застраховани!

Моля за подкрепа от народа, моля за разбиране, моля за единност, моля майките, които се страхуват, когато децата им излизат, да застанат заедно с нас и да покажем на Русенския съд, че очакваме една наистина справедлива присъда!

Направете го, ако не за себе си, то за бъдещето на Вашите деца и внуци - и не забравяйте, че никой от нас не е застрахован, докато законът не се промени!

Нека поне за секунда да се поставим на мястото на опечалената майка и да си представим огромната болка да загубиш най-святото нещо за всеки - собственото дете! Нека подкрепим борбата й за справедливост, като застанем до нея. Справедливост за Алекс! Благодарим за подкрепата!

Виктория Илиева, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари