Спортният министър награди Русе

0

Днес, на официална церемония в залата за  пресконференции в Министерството на младежта и спорта в София бяха връчени грамотите „Кмет на месеца“ на победителите в конкурса за месец юли на тема „Отдих и спорт“.

Сред отличените е и кметът на Община Русе Пламен Стоилов.

Красен Кралев, министър на младежта и спорта, връчи грамотата на зам.-кмета по хуманитарни дейности Иван Григоров. Г-н Григоров изказа своите благодарности от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов и сподели, че активно ще продължават да утвърждават Русе като водещ спортен център и ще насърчават всички възрастови групи за активна физическа дейност.

На официалната церемония присъства и изпълнителният директор на "Бранд Медия България“ Боян Томов, както и представители на местната власт.

Спечелилият в категория „Общини с население от 20 до 50 000 души“ Иван Алексиев, кмет на община Поморие, получи своя приз от известния бивш волейболист Любо Ганев, а носителят на 4 медала от олимпиади Йордан Йовчев връчи грамотата на победителя в категория „Общини с население до 20 000 души“ Диана Овчарова, кмет на община Ивайловград. Вече повече от 4 години Порталът на българските общини KMETA.bg, е единственият организатор на конкурсите „Кмет на годината“ и „Кмет на месеца“.

Надпреварите са определяни като изключително полезни, защото засилват конкуренцията между тях и популяризират добрите практики в местната власт. Темата в „Кмет на месеца“ всеки път е различна, а номинираните са 15 кметове на общини в България. Те са разделени на 3 категории, според населението им. Средно, всеки месец около 30-40 000 души гласуват за своите фаворити на специалната платформа в KMETA.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари