Министърът на спорта открива Арена Бяла, гостува и в Русе

1
Министърът ще участва от 10.30 часа в официална церемония по откриването на комбинирана спортна площадка, наречена „Арена Бяла“
Министърът ще участва от 10.30 часа в официална церемония по откриването на комбинирана спортна площадка, наречена „Арена Бяла“ Снимка: capital.bg

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще посети днес Русенска област.

Заедно с народния представител Пламен Нунев, председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници, кмета на община Бяла Димитър Славов и екипа му, министърът ще участва от 10.30 часа в официална церемония по откриването на комбинирана спортна площадка, наречена „Арена Бяла“, информира kmeta.bg.

От 12 часа министърът ще посети многофункционалната спортна площадка в двора на ОУ „Христо Ботев“ – село Ценово. Заедно с народния представител Пламен Нунев, председателя на Общински съвет – Ценово Галина Георгиева, общински съветници, кмета на Община Ценово д-р Петър Петров и екипа му, Кралев ще види демонстрация на младежи, практикуващи стрийтфитнес и джудо.

В ранния следобед министърът и народният представител Пламен Нунев ще участват в работна среща с областния управител доц. д-р Стефко Бурджиев, кмета на Община Русе Пламен Стоилов и др. Тя ще се проведе в Русе, след което е предвидена и пресконференция.

Източник: kmeta.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В живота си човек най-много се радва на първо дете, втора жена и третата ракия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари