Спипаха пиян шофьор в квартал "Родина"

1
По случая е образувано бързо производство
По случая е образувано бързо производство

По случая е образувано бързо производство

Бързо производство е образувано срещу водач на лек автомобил, заловен в нетрезво състояние при полицейска проверка в Русе.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР.

Вчера около 14:45 часа от екип на Второ РУ е бил спрян лек автомобил "Фолксваген", модел "Пасат", в района пред гаражните клетки, разположени успоредно на ул. "Петрохан" в Русе.

При последвалата проверка станало ясно, че колата управлява 42-годишен мъж от Русе и че е седнал зад волана, след като е пил алкохол.

Тестът с дрегер е отчел концентрация над 1,2 промила - 1.78 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух, като той не е дал кръвна проба след това.

По случая е образувано бързо производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Русенец
    Като напълниха града с електорат......
  • 4
    1
    ...........
    Ей,на такива пияндурници трябва граждански арест!!!!Субират се 5-6 яки българи,чупят му кокалите и това е!!!!Качват се в колите след употреба на алкохол и се продължава-досъдебно производство,пък отказал да даде кръв,пък това,пък онова......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари