Спасението за Енис е в недалечен Истанбул

0

Това дете на снимките отдолу е малкият Енис от град Русе.

Както можете да видите, той изглежда едно жизнерадостно, усмихнато и лъчезарно дете. И не само изглежда, а е такъв. Истината обаче не спира до тук. Макар и да изглежда напълно здрав, Енис е диагностициран с достатъчно тежко заболяване: генерализирана епилепсия с големи и малки припадъци, церебрална киста, мулкистична левкомалация, спастична церебрална парализа, спастична квадрипареза. Само от прочитането на диагнозата можете да си дадете сметка с какво всеки ден трябва да се справя майката на Ени.

Стана ежедневие да си отваряме Фейсбука и да виждаме такива млади и усмихнати българчета да боледуват и да се борят за живота си. 
Спасението за Енис е в недалечен Истанбул. Стволови клетки (4 курса), включително хоспитализация от 4 нощи -  от това се нуждае малкото момче. Надеждата за неговото оздравяване не е химера, а нещо напълно реално. За огромно щастие сумата не е нито 200 000, нито 100 000 а само 34 000 щатски долара, което прави неговото оздравяване изключително възможно. Сумата е непосилна за майката на Ени и това е причината да се обърнем към всички вас във Фейсбук, които четете в момента това.

Тези от вас, които искат и имат възможност да помогнат на малкия Енис, ще намерят снимки с банковата сметка (Банка ДСК), където могат да изпратят своята помощ. Също така отдолу в коментарите ще намерите снимки с подробна информация за диагнозата на Енис и информация за турската болница. Тези от вас, които нямат възможност да помогнат, но желаят да бъдат съпричастни - СПОДЕЛЕТЕ това, за да може да достигне до повече хора.
Благодарим ви за съпричастността!

Панайот Панайотов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари