Първият сняг настъпва в страната

0
Очакват се снеговалежи в девет области
Очакват се снеговалежи в девет области Снимка: Георги Димитров

Очакват се снеговалежи в девет области

Сняг покри София. От общината обявиха, че са започнали обработки със смеси срещу заледяване. Такива се изпълняват в районите „Витоша“, „Овча купел“, „Люлин“, „Връбница“, „Банкя“ и др. В работен режим на терен са над 60 снегопочистващи машини, предава NOVA.

Към момента градският транспорт изпълнява всичките си обичайни маршрути. Обстановката се следи от екипи на Столичния инспекторат, подпомогнати от дирекция „Аварийна помощ и превенция“.

Очаква се валежите от сняг да продължат и температурите да паднат под 0 градуса. От общината напомнят на шофьорите да използват автомобилите си, оборудвани за движение при зимни условия, и да шофират внимателно със съобразена скорост.

Жълт код за снеговалеж е обявен за областите Добрич, Варна, Шумен, Силистра, Разград, Търговище, Сливен, Велико Търново и Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари