Над 110 машини почистват снега в София

0
Градският транспорт се движи по график
Градският транспорт се движи по график Снимка: Агенция Фокус

Градският транспорт се движи по график

Над 110 снегопочистващи машини извършваха обработки в София след валежите от сняг тази нощ, съобщиха от Столичната община, предава БТА.

След началото на снеговалежа във вчерашния ден на цялата територия на Столична община са направени обработки със смеси срещу заледяване.

Във всички райони са обработени трасетата, по които се движи градския транспорт, основни улици в кварталите, Южната дъга на Околовръстен път, стръмни участъци и общинските пътища.

В Природен парк „Витоша“ са опесъчени планинските пътища „Драгалевци – Алеко“ и „Бояна – Златните мостове“.

В момента се извършват частични обработки срещу заледяване в някои райони като „Панчарево“, „Кремиковци“, „Младост“, „Връбница“, „Подуяне“, „Люлин“.

Градският транспорт в града се движи по разписание и по обичайните маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари