Собственикът на затворилата бензиностанция: Ще си търся ново амплоа!

7
Таблото с цените ще си прибера в гаража за спомен, сподели Георги Георгиев
Таблото с цените ще си прибера в гаража за спомен, сподели Георги Георгиев Видео: Русе Медиа

Таблото с цените ще си прибера в гаража за спомен, сподели Георги Георгиев

Обявеното в началото на месец май намерение от собственик на бензиностанция в Русе да затвори обекта и да прекрати дейността си от днес вече е факт. Тежката бизнес среда, високите цени на горивата на едро, високите наем и сметки за ток принудиха Георги Георгиев да хлопне вратите, информира Русе Медиа.

Той сподели, че е ползвал съоръжението под наем и от години се занимава с продажбата на горива. Имал е продажби от близо 200 тона за месец, но сега бизнесът не е рентабилен. Само за ток плаща 2000-2500 лв. , отделно са парите за заплати и осигуровки, както и ниският марж при продажбата на горивата

Днес бензиноколонките и информационното табло на бензиностанцията вече са изключени. Единствените посетители на обекта са дистрибутори на различни стоки, които идват да си приберат артикулите, оставени на консигнация. Информационното табло се демонтира, за да бъде прибрано на склад и да чака да дойдат едни по-добри времена за бизнес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    Дшшфлрл
    Тоз пък смешник от кога започнаха да му вземат интервюта...
  • 5
    5
    Оил
    Жалка картина, държавата съсипва бизнеси, онези"лошите частници"които плащат данъците,за да могат, бабите Ви да взимат пенсии,вие помощите от борсата, защото сте трудови инвалиди,ако всички затвориме като колегата и Ви изпратим на борсата,ще ядете...
  • 14
    4
    Если
    Че те половината магазини в обезлюдяващия ни град вече хлопнаха кепенците, та точно за една бензиностанция ли да се затъжим?
  • 25
    3
    Боли ма...
    Може да започнеш като сервитьор в ресторанта на Доктора хахах
  • 12
    2
    Любо
    Да затварят и другите малки бензиностанции защо не затварят защото ни мамят и в количеството и в качеството на горивата продават най обиконовенно гориво уж с добавки а то боклук
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари