Собственикът на винпром "Карнобат" не е задържан?

1
Миньо Стайков бил много учуден от съобщенията в медиите за неговия арест
Миньо Стайков бил много учуден от съобщенията в медиите за неговия арест

Във връзка с ареста на Миньо Стайков публикуваме информация на FROG NEWS, без наша редакторска намеса:

"Собственикът на винпромКарнобатМиньо Стайков не е задържан. Това научи Фрог нюз от източници близки до бизнесмена. Той е разговарял със свои колеги и приятели и е бил много учуден от съобщенията в медиите за негово задържане.

По-рано в сряда заместник-главният прокурор Иван Гешев заяви на брифинг в Специализираната прокуратура: "По моя информация собственикът на „Винпром Карнобат“ ООД Миньо Стайков е сред задържаните“. Думите на висшия магистрат са цитирани в медиите. По-нататък Гешев обяснява на журналистите, че има достатъчно доказателства за извършени закононарушения от Стайков и е много вероятно да му бъдат повдигнати обвинения.

Е да, но се оказа, че заявеното от Иван Гешев за задържането на Стайков е 100% фалшива новина. Той ли е решил да манипулира обществото или някой е излъгал него? На място бил изпратен шефът на Следствието Борислав Сарафов. „За да окаже методическа помощ“, казва Гешев. Той ли го е заблудил?

Страшно е, когато обвинител на такава висока позиция борави с неистини. Как след това обществото ще има доверие в институцията, която то представлява? Защо главният прокурор Сотир Цацаров мълчи?"

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Зад всяко възпитано дете стои мила и усмихната майка, която вкъщи се дере като метъл вокал...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари