Смразяващо видео: Ние ще изгорим Америка

0
Ислямска държава: Няма да има сигурност за нито един американец по цялото земно кълбо
Ислямска държава: Няма да има сигурност за нито един американец по цялото земно кълбо

„Ислямска държава” разпространи ново смразяващо видео, в което предупреди, че „няма да има сигурност за нито един американец по цялото земно кълбо”. В клипа също се отправя заканата, че САЩ ще горят в нова атака, подобна на тази от 11 септември 2001 година.Озаглавено „Ние ще изгорим Америка”, видеото отправя призив към поддръжниците на ислямистите да атакуват САЩ на американска територия, като се твърди, че чувството на американците за сигурност е само „мираж”.

11-минутният клип също включва някои от най-кървавите варварства, извършени от ислямистите, включително екзекуцията на американския журналист Джеймс Фоули и няколко масови обезглавявания.

Субтитри към видеото разказват, че предишните „муджахедини” са успели да извършат атентатите от 11 септември срещу Кулите Близнаци с малко ресурси. Ислямист казва на развален английски: „С волята на Аллах, страхът ще се разпространи отново сред тях. Америка губи милиарди и пак не успява да направи страната си сигурна. Днес е време за отмъщение. С волята на Аллах, днес муджахедините са много по-силни и имат повече ресурси отпреди. Затова те са способни да изгорят САЩ отново”.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари