Сменят директора на Бюрото по труда в Разград

1
Директорът на Регионалната служба по заетостта в Русе обяви, че за овакантеното място ще се обяви конкурс
Директорът на Регионалната служба по заетостта в Русе обяви, че за овакантеното място ще се обяви конкурс Снимка: razgradnews.net

Предстои една от първите кадрови промени в ръководствата на държавни институции в Разград.

Настоящият директор на Бюрото по труда в Разград Христина Кулишева, която зае длъжността в края на 2012 година, е подала молба за преназначаване на длъжността „главен експерт“ в същата структура. В мотивите си тя е посочила семейни причини, уточни пред Екип 7 директорът на Регионалната служба по заетостта в Русе Драгомир Николов.

По неофициална информация в случая става дума за „по-елегантен“ начин за смяна на ръководителя на учреждението.

Николов уточни, че от началото на април ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността директор, а за титуляр на овакантеното място ще се обяви конкурс.

По информация от много добре осведомен източник поста най-вероятно ще заеме Павлина Русева, която не е от системата на заетостта и в момента е главен експерт в общински отдел „Стратегическо планиране“. Преди това е работила като управител на хотел.

Тя е икономист, има бакалавърска степен по финанси и магистърска по счетоводство и контрол във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново, има и допълнителна специализация по стопански мениджмънт в Българо-Датски колеж по търговия, експорт и маркетинг.

Павлина Русева е активист на БСП. Последно е била в листата за общински съветници на коалиция „БСП за България“ на местните избори през 2019 година и в кандидатдепутатската листа на същата коалиция за парламентарните избори на 4 април 2021 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари