Сложиха система за скорост на булевард „България“

9
Боядисват стълбовете, ще слагат ново LED осветление
Боядисват стълбовете, ще слагат ново LED осветление

Боядисват стълбовете, ще слагат ново LED осветление

Боядисване на стълбове от уличното осветление по булевард „България“ се извършва от няколко дни. В района на буферния паркинг в Русе е разчистена и растителността към подхода за съоръжението, като е предвидено поставяне на ново LED осветление. По този начин отклонението към паркинга ще се вижда от по-голяма дистанция, предаде Русе Медиа.

Наред с тези дейности, непосредствено преди входа към паркинга е изградена система за измерване и показване скоростта на превозните средства в този участък. Първоначално реакцията на шофьорите е, че става въпрос за заетостта на буферния паркинг откъм места, но на по-къса дистанция става ясно, че това е модул за замерване и показване на скорост. Най-вероятно е монтиран с превантивна цел, тъй като няма информация данните да се подават към единна интегрирана транспортна система, която да е свързана с КАТ. Подобно устройство преди години бе поставено в участъка около ОУ “Алеко Константинов“, отново на бул. „България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 38
    4
    Цоко
    Та значи карам си по този същия булевард България с 60, на излизане или влизане, все тая. Защото знака е толкоз! А покрай мен румънски, турски, че и БГ тирове ме изпреварват поне със 100. Е, за чиииии х..й ще е тази система? Да ви кажа руманягите отдавна знаят, че тук са безнаказани. Е, от време на време ту изгарят, ту умират, ама нейсе!
  • 17
    3
    Каква ли файда има?
    Подобно устройство преди години бе поставено в участъка около ОУ “Алеко Константинов“, отново на бул. „България“ - беше на терасата на бл. "Левента". В началото мислеха че е радар, ама като разбраха, че само показва скорост - никой не го зачиташе. Дори го пробваха колко по-висока скорост може да покажи и караха като изоглавени. После го премахнаха - защо, как, никой не каза. То не е ли да пълни хазната като изпразва джоба на автоджигита - мани го.
  • 16
    2
    Русенец
    Ми измерите хуя боклуци! Първо номерата на ро боклуците и тогава замервайте чикиджии!
  • 27
    1
    аз
    пътят от кръговото на дунав мост до мартен е някаква джунгла
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари