Слави Трифонов: Подигравката с българската история коства правителството на Кирил Петков

2
Лидерът на ИТН коментира преговорите между България и Северна Македония
Лидерът на ИТН коментира преговорите между България и Северна Македония

Пред телевизия “Сител” северномакедонският външен министър Буяр Османи е заявил следното:

“Изходът от преговорите с България приключи с 3 на 1 за нас. Ние запазихме езика, започнахме преговори за членство в ЕС и оставихме историческите въпроси извън пътната карта. България получи промяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на преговорите. Поради тази причина смятам, че това бе един добър компромис“.

За този резултат - 3:1 за Северна Македония, в българския парламент гласуваха “Продължаваме промяната”, ГЕРБ, ДПС, “Демократична България”, а БСП йезуитски се въздържа.

“Има такъв народ” гласува “против”.

P.s. Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков.

Слави Трифонов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    русенец
    По време на последното правителство Ибаси Тъпият Народ не бяха ли в управляващата коалиция, а министърката на външните работи не беше ли от тяхната партия? Тогава от какво е недоволен? Участвал е в това, което се е случило!
  • 3
    2
    :;''
    Всичко това е вярно, но е вярно, че почти всички партии, които бяхте в парламента, бяхте американски партии /слуги/! Имаше и една турска партия! Чакаме денят, в който поне веднъж няма да влезе турска партия! Когато заклеймите сащ за агресор, когато се отречете от еврото, когато заявите, че влизането на България в ЕС и в НАТО са най-големите грешки в новата история на България, тогава някоя партия може да управлява!
  • 8
    1
    Недоумяващ
    Славун,да не ти трябват гласове за предстоящите избори??Или пак опити за хитруване....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари