Слави Трифонов: Няма да решават някакви боклуци от името на суверена!

1
Лидерът на „Има такъв народ“ коментира на живо политическата обстановка у нас
Лидерът на „Има такъв народ“ коментира на живо политическата обстановка у нас

На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отговаря на въпроси, зададени му по време на живо включване във Фейсбук. Той и председателят на ПГ на партията Тошко Йорданов обсъдиха политическата ситуация у нас.

Има сериозна апатия към това, което става. Суверенът е апатичен и уморен“, заяви Трифонов. Според него управляващите в момента са некадърни и се мислят за нещо повече от другите, предава bTV.

Толкова са некадърни, че на две магарета слама не могат да разделят. Финансовият министър е некадърен, министър-председателят, който беше досега, е некадърен. Ще направят нещо, което ще взриви хората, ще изненада неприятно и оттам ще дойде черен лебед, хората ще поиска това нещо да свърши“, коментира Трифонов.

Той посочи, че на 1 юли цените на тока ще бъдат различни. Лидерът на ИТН подкрепи идеята веднага да има избори.

"Няма да решават някакви боклуци от името на суверена", заяви Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    до 2
    Балканцо, ами нали точно там е работата. ИТН можеха да управляват с безгласната буква ПъПъ -ДъБъ и да изчегъртат ГЕРБ от управлението, както обещаваха, а вместо това се наведоха, ГЕРБ-БСБ-ДПС си върнаха хартиените бюлетини и на следващите избори „честно“ си откраднаха мнозинството и сега ГЕРБ ни управляват с безгласната бъква ПЪПъ-ДъйБъ. Е затова много излъгани намразиха ИТН и Трифонов. Поредното менте.
  • 2
    3
    русенец
    Този нещастник няма ли най-сетне да си затвори устата? Имаше шанс да направи нещо за България, пропиля го! Хайде сега някакво хранениче на мутрите от прехода да не си отваря устата, не става! Славчо, не ставаш, майка!
  • 4
    2
    Балканеца
    Тойчо, с уговорката че не съм гласувал за ИТН, като бяха първа политическа сила трябваше да управляват или с герб, или с тези сегашните. С гебр беше ясно че няма да се хванат. А тези пп-дб, и най - неграмотните индивиди вече знаят, че не стават за абсолютно нищо, единствено са готови да бъдат слуги и подлоги на абсолютно който и да е, само и само да глозгат кокала колкото могат по- дълго. Може ли изобщо някой да обвинява някаква формация или партия, че е отказал да управлява с тях, или по- скоро че са развалили сглобката, некоалицията или каквото там бяха скалъпили? Ако си разочарован гласоподавател на Трифонов, или си очаквал нещо от него, да бяхте гласували повече хора, да му дадете над 50% и да управляват сами без нужда от гербаджиите или педалите, тогава можеш да имаш претенции.
  • 3
    1
    Той
    Абе отворко, нали бяхте първа политическа сила, защо не се нагърбихте да управлявате, а? Всички сте едни мекерета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари