Слави Трифонов не показа SMS-а "Арестувах Борисов" от Кирил Петков

0
Смених си телефона и го нямам този есемес, но той е съществуващ. Тошко Йорданов го е виждал, заяви лидерът на ИТН
Смених си телефона и го нямам този есемес, но той е съществуващ. Тошко Йорданов го е виждал, заяви лидерът на ИТН

Смених си телефона и го нямам този есемес, но той е съществуващ. Тошко Йорданов го е виждал, заяви лидерът на ИТН

Слави Трифонов заяви, че не може да покаже sms-а с текст „Аз арестувах Бойко Борисов“, който лидерът на „Има такъв народ“ твърдеше, че Кирил Петков му е изпратил в нощта на задържането на председателя на ГЕРБ. Това се случи на 17 март 2022, а Трифонов направи твърдението за текстовото съобщение в интервю за своята телевизия 7/8 през октомври.

Сега той обясни, че нямало как да покаже sms-а, защото сменил телефона си. На пресконференцията, която даде на 26 януари 2023, обаче Трифонов каза, че зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов е виждал текста, изпратен от Петков, предаде Actualno.

"Смених си телефона и го нямам този есемес, но той е съществуващ. Тошко Йорданов го е виждал, аз се шокирах, като (Петков – бел. ред.) ми го изпрати, но сега не мога да го покажа“, отсече лидерът на ИТН, когато беше попитан от журналисти.

Припомняме, че през октомври Трифонов каза, че получил sms-а, докато вечерял в ресторант. "В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция, което много ме изненада. Моите сътрудници, с които общувам и вечерям, ги попитах за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова", разказа той пред Тошко Йорданов за 7/8 ТВ.

"Тогава видях, че съм получил съобщение от Кирил Петков на телефона си. Ще го цитирам по памет, беше нещо от сорта: "Арестувах“ - от първо лице, аз, „Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова". Това беше, в кратко съобщение. Това беше и аз, като един нормален зрител, гледах всичко друго като хората по телевизията", допълни Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Читател
    Инсинуации,просташко говорене,това е патент на сбирщината от итн,които с последното си появяване на светло пред народа,си бетонираха запазено място завинги далеч от оная сграда, където става съединението.
  • 10
    4
    Путлер капут
    Лъжлива разлагаща се мумия! Колко народ излъга!
  • 7
    3
    Ние ,слушалците на чалга
    изкуството ти вярваме. Голямо язък , че си сменил точно този телефон. Т-ю-ю-ю , да му се не види и малшанса. Но след като го е виждал Тошко , ние продължаваме да верваме.
  • 8
    2
    Тоя е наглец!
    не само наглец! Сакатото чудовище от Учиндол е отвратителен наглец! Лъже като дърт циганин, да прощават ромите! Лъже и сега, както излъга наивниците, гласували за чалгарската му сбирщина, че щи "изчегърта" герберастките престъпници , но както видяхме, изчегърта Кирил Петков и Никола Минчев, понеже така му наредиха от Кремъл, разбирай - от саарйско-банкянската престъпна шайка на мафиоти и мутри и най-вече - от Зеления Чорап, верния лакей и подлога на кремълския злодей и масов убиец! Само че, Сакато нищожество, само че, лъжец солен, мутра и мафиот,SMS -а ти не омже да изчезне, а и може да се разбере дали "си си сменил" телефона! ха-ха-ха! то пък остана Простак Тошко Хаджията с мръсния, просташки, каручарски и селяндурски език ад каже, че не го е видял! Кого лъжеш бе, урод сакат?! Я си обличай дървеното пардесю и си заминавай, защото, така или иначе, българският народ вече те мрази повече от ортака ти от СИК - Банкя и от сарайския "проектант" на чалгарската ти сбирщина!
  • 12
    1
    LOL
    Ох ще ме умори от смях тоя каун. "той е съществуващ. Тошко Йорданов го е виждал". Все едно говори за НЛО, а не за SMS :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари