Слави припадна по време на снимки

0
Близки до Слави Трифонов разкриха, че през последните седмици здравословното състояние на водещия се е влошило страшно много
Близки до Слави Трифонов разкриха, че през последните седмици здравословното състояние на водещия се е влошило страшно много Снимка: Булфото

Слави Трифонов е припаднал по време на снимките на едно от предаванията си миналата седмица.

Гологлавият тв водещ е затворил очи и е загубил съзнание за няколко минути в сряда, научи в. „Всеки ден" от хора от предаването му.

От екипа му веднага са извикали линейка, а снимките на „Шоуто на Слави" са били временно спрени. Едва след като лекари са изнесли Дългия на носилка от зала 12 на НДК, където се снима предаването, Иво Сиромахов е заел мястото му и камерите отново са започнали да записват, издадоха пред вестника очевидци.

Близки до Слави Трифонов разкриха, че през последните седмици здравословното състояние на водещия се е влошило страшно много и е достигнало до критична фаза, но не пожелаха да уточнят диагнозата му. Учиндолецът от години все страда от някакво заболяване, ту излекува едното и му се появява нов проблем.

Зад един припадък почти винаги стоят сериозни здравословни проблеми. Достатъчно внушителен е списъкът от всевъзможни заболявания, които се проявяват по подобен начин. Припадъкът е състояние, при което организмът изпада във внезапно временно изключване функцията на кората на главния мозък", коментираха столични лекари.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари