Ще излъчат ли разследването за Валери Симеонов?

0
Слави Трифонов: Моя екип е подготвил разследване, което ще покажем тази вечер
Слави Трифонов: Моя екип е подготвил разследване, което ще покажем тази вечер

От моя екип е подготвено журналистическо разследване за Валери Симеонов, което ще покажем в тазвечершното ни предаване.

То обаче може отново да не бъде излъчено от БТВ, обяви Слави Трифонов.

Той уточни, че в материала за лидера на НФСБ се е постарал да изложи всички гледни точки и да спази стандартите и практиките за телевизионна журналистика. По думите му обаче предаването най-вероятно ще бъде свалено от ефир.

Вече два пъти телевизията не излъчи "Шоуто на Слави". В първия случай шоуто бе спряно заради декларация на водещия Трифонов, в която той настоява новият парламент моментално да започне работа по въпросите от референдума, иницииран от него и екипа му. Вчера телевизията отново спря предаването - този път заради интервю с журналиста Васил Иванов, който напусна конкурентната "Нова телевизия", като я обвини в системна цензура. Трифонов от своя страна заяви, че също е цензуриран, но посочи, че на този етап ще продължи да подготвя предавания, за да не наруши договора си с БТВ.

"Намираме се в две пространства към този момент - публичното и условията в договора ми. Аз нямам право да прекъсна споразумението, след като те са свалили моето шоу. Те имат право на това. Ако аз не произведа предаване, те имат възможност да ме съдят и да прекратят договора, но на база мое нарушение", обясни Слави Трифонов.

Той добави, че ако телевизията спре още едно негово шоу, ще стане ясно, че БТВ няма желание да работи с него. "Аз не се натискам да работя с тях. Те трябва да са доволни от това, че има достатъчно интерес и реклами. Аз имам готовност моментално да разтрогнем договора по взаимно съгласие", допълни Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари