Skype ще превежда в реално време

0
Microsoft планира да предлага Skype Translator директно в приложението на Skype за десктоп компютри с Windows
Microsoft планира да предлага Skype Translator директно в приложението на Skype за десктоп компютри с Windows

През последните месеци Microsoft ни показваше невероятния превод в реално време в Skype, а добрата новината е, че компанията вече е готова да пусне функцията до повече потребители. Започвайки от това лято, гигантът планира да предлага Skype Translator директно в приложението на Skype за десктоп компютри с Windows.

Към момента Skype Translator поддръжа английски, испански, италиански и мандарин, позволявайки на всички, говорещи тези езици, да се възползват от функцията превод на речта в реално време, докато провеждат видео разговор или пишат съобщения. Microsoft казва, че планира „да продължи да разширява набора от езици“, както и че е видяла 300% увеличение в използването на Skype Translator, след като изискването за достъп само с покани беше премахнато.

Вече знем, че Windows 10 официално ще бъде пусната за потребителите на 29 юли, което съвпада с летния ъпдейт на Skype. Това показва, че Microsoft вероятно планира да обедини версиите на приложението за таблети и компютри в едно единствено такова. Очаква се да видим превю на новия Skype за Windows 10 пред следващите седмици.

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари