Синовете на Тръмп го саботират. Снимаха се с убити от тях животни в Африка!

0

В САЩ се надигна гняв срещу синовете на Доналд Тръмп, след като Шарън Озбърн публикува тяхна снимка с трофеите им, пише "Мирър", цитиран от БЛИЦ.

Съдийката от американския Х Фактор се похвали със снимка, на която Доналд Младши и Ерид Тръмп гордо позират с мъртъв леопард по време на сафари в Зимбабве. 63-годишната Шарън, остър критик на кандидата на републиканците, пише: "Наистина? Голям пример за хуманност, да избиваш животни в Африка?! Отвратително."

Фотото е едно от многото на синовете на милиардера с техни трофеи, което припомня случая със скандала около зъболекаря Уолтър Палмър, който уби лъва Сесил пак в Зимбабве миналия юли. На други снимки те позират с убити антилопи, хипопотам, два бивола, както и други редки животни.

Особено скандални са кадрите с провесен от дърво крокодил, както и друг на Доналд, наричан Дон, държащ слонска опашка, отрязана като трофей.

"Мирър" цитира и известния телевизионен водещ, автор на документални филми за дивия живот Крис Пакъм, който казва: "Те трябва да се засрамят. Те не правят на баща си никаква услуга по време на кампанията му. За позираш до мъртво животно е перверзно и осъдително в 21-ви век."

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари