Синът на Доналд Тръмп: Корумпирани елити ни превръщат в бананова република, за да спрат Тръмп

1
Доналд Тръмп младши избухна в Туитър заради обвиненията към баща му
Доналд Тръмп младши избухна в Туитър заради обвиненията към баща му Снимка: msnbc

Бившият американски президент отива на съд, заради даване на подкуп на порно актрисата Сторми Даниелс

Доналд Тръмп-младши нарече САЩ бананова република, след като прокуратурата в Манхатън повдигна обвинения срещу баща му, пише Телеграф. Бившият американски президент отива на съд, заради даване на подкуп на порно актрисата Сторми Даниелс.

Тръмп-младши написа в Twitter, че американските "корумпирани елити не се страхуват от опасни престъпници по улиците, тъй като имат лична защита. Но Тръмп е заплаха за тях, така че те са готови да ни превърнат в бананова република, за да го спрат“.

По-рано през деня The New York Times, позовавайки се на адвоката на политика, съобщи, че Тръмп може доброволно да се яви в съда на 4 април. Той е изправен пред обвинения във финансови измами по повече от 30 точки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    ...
    Този човек знае ли какъв е смисълът на термина „бананова република“? Кои са тези икономически гиганти (извън САЩ), които ще ви подчинят държавата? Крадецът вика „Дръжте крадеца“.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари