Симеон Славчев: Обмислям дали да се кандидатирам за кмет на София

6
Време е с общи усилия да се противопоставим на некомпетентността, арогантността и популизма, опаковани добре в лъскава PR опаковка!, пише председателят на партия МИР
Време е с общи усилия да се противопоставим на некомпетентността, арогантността и популизма, опаковани добре в лъскава PR опаковка!, пише председателят на партия МИР

Време е с общи усилия да се противопоставим на некомпетентността, арогантността и популизма, опаковани добре в лъскава PR опаковка!, пише председателят на партия МИР

“Обмислям дали да се кандидатирам за кмет на София, каквито предложения и номинации имам от повече от 5 години.

Време е с разум, диалог, експертност, професионализъм, прагматични решения и морал, да наложим нов и ефективен модел на управление на София!

Време е с общи усилия да се противопоставим на некомпетентността, арогантността и популизма, опаковани добре в лъскава PR опаковка!

Искам да чуя какво мислят всички мои приятели, съратници, софиянци и всички, които искат София да бъде модерна, иновативна, екологична, културна, дигитална, ефективна и привлекателна българска и европейска столица!

Решението ще го вземем заедно, защото само заедно можем да успеем да обърнем процесите и да променим начина си на живот, мислене и действие.

Само и единствено от нас зависи!”

Това написа във Фейсбук председателят на партия МИР Симеон Славчев, който беше един от най-активните общински съветници в мандат 2015-2019-та година в София.

Като общински съветник той успя да премахне незаконния автобусен паркинг пред храм-паметник „Св. Александър Невски“, спря изграждането на завода за изгаряне на отпадъци в центъра на София и реши редица транспортни и други проблеми на кварталите в столицата. По инициатива на Славчев Столичния общински съвет прие с пълно мнозинство през 2016-та година Декларацията за достъпност, която гарантира достъпната градска среда в София на хората с увреждания и майките с деца, припомня "Стандарт".

По предложение на Славчев беше създадена и специална комисия към общинския съвет, която да анализира съществуващите проблеми, свързани с целогодишния достъп до Природен парк "Витоша" на граждани с цел туризъм, отдих и спорт и изработване на предложения и мерки за решаване на тези проблеми.

Славчев се обяви категорично и за връщането на лифтовете в Природен парк Витоша под шапката на общината, защото според него само така съоръженията отново могат да заработят и софиянци да имат постоянен и гарантиран достъп до природния парк.

Анализатори твърдят, че ако лидерът на партия МИР Симеон Славчев реши да се включи в битката за кмет на София, той ще успее да обедини зад себе си както голяма част от ляво-центриски партии, така и много граждански, неправителствени и браншови организации, интелектуалци, културни дейци и общественици.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    о да
    ЕДИН ПРОЦЕНТ ЩЕ ВЗЕМЕШ КОМУНЯГА !?
  • 3
    1
    русенец
    Нямаш шанс пред наш Пенчо! Той е най-добрият избор за кмет на София и дано ебе мамата и на столицата така, както го стори и за Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари