ВМРО издига Карлос Контрера за кмет на София

0
Партията ще се яви самостоятелно на местните избори в столицата
Партията ще се яви самостоятелно на местните избори в столицата Снимка: Фейсбук

Партията ще се яви самостоятелно на местните избори в столицата

На свое разширено заседание Областният комитет на ВМРО-София взе решение да номинира Карлос Контрера за кандидат от ВМРО за кмет на Столична община, както и за водач на листата с кандидати за общински съветници в София, съобщиха от партията.

ВМРО ще се яви самостоятелно на местните избори в София, като се водят разговори за подкрепа от патриотични и консервативни организации.

На заседание, с участието и на членове от Организационния съвет на ВМРО, е взето решението за начина на явяване и кандидатурата.

Карлос Контрера е председател на Областния комитет на ВМРО за София, два мандата е общински съветник в Столичния общински съвет и е бил председател на Комисията по транспорт и пътна безопасност към СОС.

Контрера е юрист по образование със специализация в областта на административното право.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Невеж
    Кои бяха тия вмро?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари