Сигнал за опасна коледна украса в центъра на Русе

11

Става въпрос за коледната арка до Съдебната палата

Коледна украса, поставена в центъра на Русе, притесни гражданите. Русенка, заснела коледната арка, разположена до Съдебната палата, алармира във Фейсбук за потенциална опасност от токов удар.

На кадрите се вижда, че част от съоръжението е необезопасена и според жената е предпоставка за възникване на инцидент. Дали наистина през въпросния участък протича ток, ще установят специалисти, но при всички случаи мястото би трябвало да е изолирано и да гарантира пълна безопасност за деца и възрастни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    КЛИМБО
    Сефте! Някой от общината въобще нещо интересува ли го? Освен коледните бонуси!
  • 12
    4
    И по точно
    Пишман адвокат и още по пишман кмет
  • 12
    3
    Нисково
    Адвокат + електротехник. Чувай х_йо Тоз съсипа пътната мрежа, сега и ток пуска на площада.
  • 15
    2
    русе
    А надвисналите клони на дървета над трафопостовете не е ли предоспоставка за пожари? Това противоречи на всякакви норми за противопожарност. Паркстрой какво чакат, че не ги разчистят. Обследвайте трафопостовете и изрежете клоните, докато не е станала някоя беля.
  • 16
    1
    Чичо
    Кой е специалиста по електробезопасност на двете общински предприятия, които монтират и захранват и подават ел. напрежение към тази арка? Погледнете на колко места в града кутиите, които осъществяват ел.захранването на осветлението на стълбовете са без капаци и възможност за поражение на деца най вече?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари