Ще те убия, падни ми веднага на колене!

0
Това крещял Георги Джендов на охраната и управителя на бар "Бикини"
Това крещял Георги Джендов на охраната и управителя на бар "Бикини"

"Ще те убия! Чуваш ли ме какво ти говоря?! Падни ми веднага на колене! Падни тук пред мен!"

Това крещял Георги Джендов на охраната и управителя на бар "Бикини" в Созопол Христо Бардуков, чието заведение бе изпотрошено на 22 юли в полунощ от 20 мъже.

"Те нахлуха въоръжени с електрошокови палки и ножове. Бяха на две групи, като едната остана отвън, а другата вътре се раздели и наобиколи цялото заведение. От всички страни имаше техни хора", разказва Бардуков, пише 168 часа.

По думите му последен от всички влязъл Георги Джендов и именно той се изявявал като тартор, тъй като им нареждал какво да правят.

"На входа не са създавали проблеми, както се пишеше навсякъде - споделя още Христо. - Не е имало проблеми с проверката. Клипът, който беше разпространен, е при излизането им. Проблемът става вътре. С влизането си мъжете показаха агресия и надменност. Веднага се насочиха към заето сепаре в бара и казаха, че искат да седнат в него. Искаха да вдигнат клиентите, които вече се бяха настанили."

Именно тогава един от охранителите на бар "Бикини" им направил забележка, но мъжете бързо му нанесли удар и той се свлякъл на земята. Така направили и с втория, който се опитал да ги накара да напуснат заведението. Христо също опитал да ги усмири, но отнесъл удар с електрошокова палка.

Последвало обръщане на маси и бутане на клиентите в заведението. Към главата на собственика полетял дори и касовият апарат, но за щастие се разбил в стената зад него.

"Щетите не са малки. Има изпочупени маси, пепелници, чаши, едно от наргилетата, които бяха бутнали, запали дивана", разказва Христо.

Това за него не е толкова важно, колкото здравословното състояние на охранителите в бара. Самият Христо в момента също е с мозъчно сътресение, а
за пострадалите пазачи последствията са по-големи. По думите му около десет човека, включително и той, са пострадали. За щастие никой от тях не е в болница, но ще им трябва определено време да се възстановят.

Прочети още ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари