Отстраниха тестиса на мъж, пребит от охранители

4

36-годишен мъж от с. Куцина е опериран по спешност във Великотърновската болница и е с премахнат тестис след зверски побой от охранители, научихме от "24 часа".

Стефан Атанасов бил пребит от частните гардове след спречкване в местно заведение за касов бон. Екшънът се разиграл малко след полунощ на 15 февруари в селото.

"Бяхме с мой приятел. Пихме по две-три питиета и моят приятел поиска касова бележка от барманката. Тя не му даде, а му подаде хвърчащ лист със сметката. Той път отвърна, че няма да плати, докато не му дадат касов бон. Стана разправия, но си платихме и скоро приятелят ми си тръгна", разказа битият.

Стефан останал да си допие питието. След минути обаче се появили двама служители на частна охранителна фирма. Гардовете настояли да им каже кой е човекът, дръзнал да изисква касова бележка.

"Докато изляза отвън, единият с палката ме удари по коляното. Събориха ме по 5-6 стъпала и започнаха с палки и с ритници да ме бият. Виках "Помощ" но нямаше кой да се намеси. Налагаха ме известно време,после веднага си запалиха джипа и изчезнаха. Пълзешком се добрах до вкъщи, където извикахме полиция и линейка", връща се в кошмара Стефан.

Същата нощ бил докаран в спешното отделение в Търново. Сутринта лекарите казали, че се налага спешна операция, защото единият му тестис е пръснат от побоя. Освидетелстван е от съдебен лекар, защото има белези по цялото тяло. Увредено е и коляното му, заради което ходи с патерици и 20 дни не трябва да стъпва на крака си.

Той не познава двамата млади мъже, които го смлели от бой, не е имал и предишни стълкновения с тях. "Аз не стоя в селото. Работя в Германия, там си имам квартира в Людвигсафен. Бях взел и дъщерята да учи там, но и беше много трудно. Дойдох си за 2-3 дена, за да оправя документи, които немските власти изискват, че е записана да учи в Полски Тръмбеш. Трябваше вече да съм се върнал, сега ще понеса поне 1500 евро глоба.", обясни пребитият мъж. Той е притеснен и от заплашително обаждане. Докато лежи в болницата от скрит номер го предупредили да внимава какво ще каже пред полицията.

"Работи се много интензивно по случая, тъй като такова поведение от охранители е недопустимо. Разпоредил съм незабавна проверка. В петък са привикани всички служители на фирмата и самоличостта на биячите вече е установена. Иззети са записи от камери за изясняване на ситуацията. До вторник ще имаме резултат от разследването", каза директорът на Областната дирекция на МВР Търново, ст.комисар Димитър Машов.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари