Ще мине ли вотът на недоверие?

0
Броени дни остават до гласуването на вота на недоверие
Броени дни остават до гласуването на вота на недоверие Видео: NOVA

За да имат управляващите мнозинство в пленарната зала са нужни още няколко гласа

Броени дни до гласуването на вота на недоверие. За да имат управляващите мнозинство в пленарната зала са нужни още няколко гласа. Според зам.-председателя на Народното събрание Кристиан Вигенин резултатът от вота все още не е предрешен. Същевременно от опозицията са категорични, че трябва да се иде на избори, защото кабинетът „Петков" не се справя, информира NOVA

„Както винаги казвам - нищо в тази зала не се е решило с физическа сила, а е въпрос на брой гласове и политическа воля. Не знам защо е нужно и колегите да се отцепват така. Може просто да не подкрепят вота на недоверие в сряда, без да се оттеглят от партията си”, заяви Вигенин.

„Има два изхода – или вотът ще мине, или не. Но и при двата изхода – когато един път обаче са те хванали в изневяра, това семество след това няма как да остане със същото доверие, което е имало досега”, каза Рамадан Аталай.

Това правителство има всички шансове да оцелее. Вижте всички сфери, в които сме направили промени и в който продължаваме да правим такива. Икономиката например в момента е с растеж”, коментира Николай Събев.

„Това, което виждаме в момента, е пълзящ преврат, органзизаран от самите управляващи, от тяхната некадърност и от абсолютната им неспособност да правят каквото и да е”, посочи Любен Дилов-син.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари