Браво на Слави - оказа се истински мъж

6
Утре на пресконференция ще повторим предаването
Утре на пресконференция ще повторим предаването

Ето какво написа във фейсбук журналистът Васил Иванов по повод спирането на "Шоуто на Слави" тази вечер заради неговото участие в него:

Спряха Шоуто на Слави заради моето участие! Заснехме предаването, разказах и показах неопровержими факти за оказваната върху мен цензура от Нова телевизия, публиката онемя.

15 минути преди излъчването Слави ми се обади и ми каза, че шефовете на БТВ са му заявили, че частта с моето участие няма да бъде излъчена, а тя бе 35 минути. Той е отказал категорично да се пусне без моето участие.

Не мога да повярвам, че БТВ спира предаване, в което журналист от конкурентната медия разказва за цензурата, налагана му в нея. Това доказва, че центъра на политическата цензура (защото аз показах политическа корупция и свързаното с това мое цензуриране) е един и същ. И вече едва ли някой ще се усъмни в думите ми, че съм жестоко цензуриран от 1 година насам.

Браво на Слави - оказа се истински мъж. Утре на пресконференция ще повторим предаването, както бе заснето днес. Ще се предава по интернет.

Колеги, информация за подробностите - към Шоуто на Слави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари