Ще има ли туристическа полиция у нас?

0
Румънци, сърби и гърци идват най-често по родното Черноморие
Румънци, сърби и гърци идват най-често по родното Черноморие Видео: NOVA NEWS

Как хотелиерите по морето приемат идеята за туристическа полиция. Какви са нагласите за предстоящия летен сезон?

Отговорите търси Цеца Алексова от NOVA. Според собственика на хотел в Слънчев бряг Румен Мончев туристическата полиция е чиста екзотика.

"Ако искат управляващите да излязат от виртуалния свят, да се съсредоточат върху спокойствието и предвидимостта в туризма. Хубаво е да има и контрол, но за мен новият вид полиция е ненужна", смята той. И допълва, че вероятно ще бъде нарушена спецификата на работата на досегашните контролни органи.

"По-добре да има помощ за туризма и тишина, за да се справим с очертаващия се труден сезон. Около 45 дни легловата ни база ще бъде пълна. Получаваме и заявки от натовски войници. Спрямо миналата година се очаква по-добър сезон", посочи Мончев.

Според него румънци, сърби и гърци идват най-често по родното Черноморие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Запознат
    Такава имаше създадена и беше с режимен офицер към 6-то ГУ на ДС.Същата беше разформирана.Много неща в България се създавата,после премахват,реформи,пак се създават и така на кой как му скимне.От малко ПрАсЕ,нов НаЧаЛнИк и ново ПРАВИТЕЛСТВО ДА ТЕ Е СТРАХ.НЕ ЗНАЕШ КАКВА СВИНЯ ( СВИНИ ) ЩЕ ИЗЛЯЗАТ И ОТ КОЯ КОЧИНА ИДВАТ Е ПО ВАЖНИЯТ МОМЕНТ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари