Ще има ли скоро приложение от Palms Bet mobile?

0
Все повече клиенти на Palms Bet желаят да видят разработено мобилно приложение
Все повече клиенти на Palms Bet желаят да видят разработено мобилно приложение

Все повече клиенти на Palms Bet желаят да видят разработено мобилно приложение

Palms Bet е един от големите хазартни оператори на българския пазар, но все повече клиенти на компанията желаят да видят разработено мобилно приложение от нейна страна. Ще има ли скоро Palms bet mobile и кога може да се очаква такъв? Нека помислим по тази тема, защото определено това е интересен въпрос.

Има ли Palms Bet мобилно приложение в момента?

Уви, не - към момента този хазартен оператор няма собствена апликация за iOS и Android. За да играят от своите мобилни устройства, потребителите разчитат на мобилната версия на сайта, която все пак е перфектно оптимизирана и годна за употреба. Много от потребителите обаче с нетърпение очакват и мобилен апп.

Ще има ли Palms Bet собствена апликация за мобилни устройства?

Няма никакво съмнение, че рано или късно този момент ще дойде, а Палмс Бет ще има собствено мобилно приложение. Повечето други оператори, имащи лиценз за работа в България, вече имат подобни. А имайки предвид популярността на “Палмите”, няма причина да смятаме, че именно те ще пропуснат да представят подобно нововъведение.

Не бихме се учудили дори и в момента да се работи по приложение, което ще бъде представено в близко бъдеще. Със сигурност хазартната компания има достатъчно ресурси, за да си позволи нещо подобно. До момента това не е било приоритет на “Палмите”, но те също са наясно, че в даден момент подобна стъпка все пак трябва да бъде направена.

За съжаление, ние не разполагаме с информация “от кухнята”, но както казахме, напълно уверени сме, че появата на Palms Bet Mobile App е просто въпрос на време.

Какви са предимствата на едно мобилно приложение?

Дори и мобилната версия на даден сайт да е перфектно работеща, приложението все пак носи допълнителни предимства за потребителя.

Да започнем оттам, че чрез приложението достъпът до системата е доста по-бърз. Потребителят трябва просто да кликне върху една иконка, за да се озове в платформата. Противно на това, при мобилната версия трябва да се отвори браузъра на телефона (или таблета), а чак след това да се достигне желания адрес.

От друга страна, някои експерти твърдят, че при мобилните приложения скоростта на действие е по-добра и оптимизирана, сравнено с мобилните версии на сайтовете. Това е допълнителен плюс, който може да бъде от полза на всички клиенти на Палмс Бет при наличието на апликация. Скоростта тук може да е от съществено значение, особено когато се играе в реално време и всяка една секунда е решаваща.

Кога да очакваме мобилното приложение на Палмс Бет?

Отново ще посочим, че за съжаление не разполагаме с “вътрешна информация” и не можем да отговорим на този въпрос. Подобно нововъведение може да се появи буквално след седмица, а може да мине и месец или година. Всичко зависи от това какво са решили Palms Bet и до каква степен разработването на апликация е приоритет за тях. Както казахме, те със сигурност имат ресурсите да създадат нещо подобно, въпросът е колко бързо искат това да се случи.

Заключение

Мобилен апп на ПалмсБет със сигурност ще има в даден момент, но на този етап никой не може да каже кога. Докато това се случи, клиентите на оператора могат да играят от мобилната версия на сайта, когато искат да използват своите смартфони или таблети. В това няма никакъв проблем, защото мобилната версия е достатъчно добре работеща и няма да им попречи по какъвто и да е начин. А относно приложението, тук ще се наложи да почакаме още малко.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари