Шофьорка влетя в детска ясла и помете 11-месечно бебе

0

На 3 февруари майка влиза в детската градина на сина си, за да го вземе, както прави обикновено всеки друг ден.

Въпреки това, за разлика от други дни, тя взима 11-месечното си дете със седем счупени ребра и колабирал бял дроб, наред с други живото застрашаващи наранявания, пише berbim.info.

Майката Аида Милър влиза в детската градина и вижда сина си Шейн щастливо да играе седнал на пода, както обикновено. И все пак в рамките на секунди, целият свят на Милър се обръща напълно с главата надолу, когато 72-годишна жена карайки колата си влиза направо през предния прозорец и стената в стаята с децата.

"Седях там и тази кола връхлетя през стъклото и стената и знаейки, че бебето ми седеше на пода, аз започнах да крещя...", каза Милър.

Когато тя вижда Шейн той е притиснат под джипа.

Той просто беше на пода и гледаше… Тя вижда, че той има порезни рани на челото и цялото му лице е подуто.

Детето е закарано веднага в болницата, в спешното отделение и лекарите констатират колабирал бял дроб, увреден черен дроб, сътресение, лицеви контузии и 7 счупени ребра.

"Първият ден беше страхотен шок, екипи от лекари и медицински сестри около него и всеки път, когато питах за състоянието му те продължаваха да намират все повече и повече неща, които не бяха наред с него", каза бащата Toри Милър.

Въпреки това, само четири дни след този травматичен инцидент, лекарите считат, че Шейн се възстановява изключително добре и може да бъде изписан и да се прибере у дома.

"Наистина е чудо, със сигурност. Просто е било въпрос на сантиметри и би било коренно различно, вероятно щеше да бъде прегазен от самата гума или ако той е бил прав, а не седнал на пода, това би била мигновена смърт", каза Тори.

За щастие Шейн вече е добре, възстановява се успешно и продължава да прави родителите си щастливи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари