Шофьорът, причинил катастрофата с Ферарио Спасов, е с 16-месечен стаж зад волана

5
Мъжът е задържан
Мъжът е задържан Снимка: NOVA

Мъжът е задържан

Шофьорът, причинил катастрофата с Ферарио Спасов е задържан за 24 часа от МВР, предава NOVA. От Пътна полиция изнесоха уточнения за инцидента.

Катастрофата е причинена от 24-годишен шофьор, с 16-месечен стаж зад волана. Сблъсъкът прилича на този с Милен Цветков, при който журналиста беше ударен отзад. Най-вероятно и Ферарио Спасов е бил застигнат и пометен от младия шофьор.

Тестовете за алкохол и наркотици са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Jean
    Поредният самозабравил се незаконно забогатял циганин.90 % от престъпниците в последно време са такива
  • 7
    3
    RS6
    Този 24 годишен "шофьор", тъмно зелен ли е?
  • 6
    2
    Киро-гумаджията
    Поредният загинал ВЕРОЯТНО заради безумието на корумпираните политици да се кара с гуми за сняг върху асфалт. На тия камикадзета няма кой да им обясни, че максималната допустима скорост за движение на гума за сняг върху асфалт е около 65 километра в час, защото смеските са много меки и при по-високи скорости гумата се загрява прекомерно, внезапно губи сцепление. На тия камикадзета няма кой да им обясни И, че върху мокър асфалт ГУМА ЗА СНЯГ НЯМА ЗАЩИТА ОТ АКВАПЛАНИНГ - колите внезапно губят управление, излитат на някой завой... които имат късмет излитат в канавката, които нямат късмет излитат в насрещното... За всички камикадзета на територията на бг, които карат със гуми за сняг върху асфалт да се въведе задължително: 1.Гражданска отговорност в 3-ен размер 2.Задължителен жълт цвят на автомобилите 3.Задължителна максимална скорост 65 км/ч от октомври до март ШОФЬОРЪТ НА МЕР;ЦЕДЕСА СЕГА ДА СЪДИ ОНЕЗИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ПРОКАРАХА ТЕЗИ ВРЕДНИ И ОПАСНИ "ЗАКОН", КОИТО ВОДЯТ ДО ТАМ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ИЗБИВА С ОЩЕ ПО-БЪРЗИ ТЕМПОВЕ!
  • 19
    1
    реалист
    Д О К О Г А ??????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари