Шофьор загина на място при катастрофа в Добричко

0
Инцидентът се случва малко след отбивката за село Кранево
Инцидентът се случва малко след отбивката за село Кранево

Инцидентът се случва малко след отбивката за село Кранево

Тежка катастрофа е станала тази вечер в област Добрич, инцидентът е по пътя между селата Рогачево и Генерал Кантарджиево. По първоначални данни има един загинал. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР в Добрич, предаде БТА.

Сигнал за пътнотранспортното произшествие е подаден към 20:25 часа.

Автомобил "Тойота" предприема изпреварване в посока град Варна и се удря челно в насрещно движещ се микробус "Мерцедес" с германска регистрация. Шофьорът на автомобила загива на място. Към момента не е идентифициран, допълват от пресцентъра на полицията.

На място в момента са екипи на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Те извършват действия по изваждането на пътниците от микробуса. Всички вътре са живи, но не се знае здравословното им състояние, казват още от пресцентъра и допълват, че са немскоговорящи, жена и две деца.

От ОД на МВР Добрич посочват, че пътят ще остане затворен до приключване на спасителните действия и последващите процесуално-следствени действия и огледи на място.

Препоръчват да се използва обходен маршрут през Кранево, к.к. "Златни пясъци" и Кичево.

Тази сутрин от МВР съобщиха, че трима души са загинали, а 22 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие. Тежките произшествия са 20.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Св. Петър
    Аре ела тука боклук!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари