Шофьор блъсна 4-годишно дете, опитвайки се да спаси друг малчуган с колело

0
Шофьор блъсна 4-годишно дете, опитвайки се да спаси друг малчуган с колело
Снимка: Блиц

Нов инцидент с блъснато от кола детенце се случи в София, пише "Блиц". Читател на медията алармира, че малко преди 10 часа днес автомобил помел възрастна жена и четиригодишно дете в района на столичните квартали "Левски", "Сухата река" и "Христо Ботев".

Очевидецът твърди, че шофьорът първоначално духнал от местопрестъплението. В това време там се събрали десетки хора, които обявили, че са готови да го линчуват. Пристигналата линейка откарала пострадалата жена, чието състояние е тревожно.

Детето се е разминало с по-леки наранявания и останало да чака втора кола на "Спешна помощ". Според свидетели то карало колело - досущ като връстника му Паоло, който бе сгазен в Стара Загора.

По все още непотвърдена информация 20-ина минути след произшествието шофьорът се върнал пеша. Видът му бил на млад човек - между 18 - и 20 - годишна възраст.

Оказало се, че детето е било само леко закачено от автомобила.

"Шофьорът опита да избегне сблъсък с друго момченце на колело. Направи маневра в движение и се качи на бордюра. В това време жената излизаше от магазина с детето. Нея я качи на капака, а малкият беше само закачен", разказа очевидец на инцидента. По първоначални данни възрастната жена е със счупен крак.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари