Директорът на "Пирогов" си постави втора бустерна доза срещу Ковид-19

0
Д-р Валентин Димитров се разболява от коронавирус през 2020 година
Д-р Валентин Димитров се разболява от коронавирус през 2020 година Снимка: УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов"

Д-р Валентин Димитров се разболява от коронавирус през 2020 година

Изпълнителният директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" д-р Валентин Димитров се ваксинира срещу Ковид-19, съобщиха от лечебното заведение.

Стана ясно, че това е четвърта ваксина и втора бустерна доза за д-р Димитров. Към момента той се доверява на продукта на Pfizer.

Д-р Валентин Димитров се разболява от коронавирус през 2020 година. Той оцелява след продължително интензивно лечение в голяма университетска болница. Процесът на възстановяване е тежък и отнема време.

Едно от първите неща, които настоящият директор на "Пирогов" прави след това, е да се ваксинира

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Тик-так, тик-так!
    Нещо тая *ваксина* афиф ми се вижда: що народ получи инсулти или пукна още от първата игла, тоя се боде за четвърти път, НЕУСПЕШНО! Обаче тя, *ваксината*, бави, но не забравя! Тик-так, тик-так!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари