Шефа на "Комунални дейности" катастрофира край Халите в Русе

1

Неспазено предимство доведе до катастрофа в централната част на Русе днес.

Информацията бе потвърдена от Областната дирекция на МВР. Инцидентът се е случил около 13 ч, предаде Топ Новини.

Според очевидци, джип "Сузуки Витара", който не се е съобразил с това, че пресича път с предимство, движейки се по ул. "Омуртаг" към "Градските хали", е засякъл лек автомобил "Ауди", който е идвал по ул. "Васил Петлешков" в посока към бул. "Фердинанд".

В резултат на удара "Сузуки"-то се е забило в едно от дърветата до кръстовището.

По първоначална информация единственият пострадал е именно неговият шофьор. Наложи се дори екип на РД "Пожарна безопасност и защита на населението" да съдейства за изваждането му от смачканото возило. Пристигналият на място екип на Центъра за спешна медицинска помощ откара пострадалия в русенската болница. От лечебното заведение уточниха, че 50-годишният мъж е с разкъсно-контузна рана на главата. Той е бил прегледан, изследван, консултиран и освободен за домашно лечение.

В "Ауди"-то са били управителят на ОП "Комунални дейности" Стамен Савов, неговата жена и малкото им дете, които са се разминали само с уплаха след инцидента.

Живущи в района коментираха, че подобни произшествия са честа гледка на това кръстовище. Липсата на видимост за някои от преминаващите и основно неспазването на предимството са основните причини за тях. Положението е усложнено и от ремонта на Кръговото, което натоварва допълнително всички по-малки улички в централната част на Русе.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари