Сгащиха Джизъса с руса мацка

0

Благо Джизъса сменя половинките си, но не и навиците си!

Бившият национал е спипван неведнъж на калъп с чужди жени, мамил е любимите си открито и по всичко личи, че това никога няма да се промени.
Точно в момента, в който Джизъса изглеждаше опитомен и поел по правия път на примерен съпруг и грижовен баща, той пак се издъни, пише България Днес.

Папараци уловиха тайна визита на футболиста в София. Докато бременната му съпруга Есмер брои дните до термина си, играчът ергенува в столицата. Той е бил съвсем за кратко в София и дори повечето му близки приятели не знаят, че изобщо е идвал.

Без никакви задръжки Благо си уреди среща с непозната блондинка. Двамата пристигнаха заедно в столично заведение.

Георгиев бе напълно спокоен и не се притесняваше, че може да даде поводи за клюки. Двамата с девойката разговаряха оживено и дълго време се наслаждаваха на компанията си. Благо е известен с влечението към известни жени, но момичето, което беше с него, не е публична личност. Тя по нищо не отстъпва на актуалните плеймейтки.

Манекенските й форми и силиконови подобрения определено биха впечатлили много мъже. Като кавалер Джизъса плати сметката и двамата потеглиха заедно към летище София. Мадамата на Благо го остави на Терминал 2, откъдето той отлетя за Русия, за да се прибере при бременната си законна половинка.

Двамата не са показвали интимност пред хората и ако беше някой друг мъж, може и да се предположи, че са просто добри приятели.
Бурното минало и своеволни забежки на Георгиев поставят под сериозно съмнение вероятността той да има приятелки от срещуположния пол. Бившият национал има десетки издънки, в които винаги е замесена негова любовница.

Легенди се носят за лагерите на националния отбор в комплекса "Царско село", на които бившата половинка на Джизъса – Христина, и певицата Алисия, тогава жена на Валери Божинов, са ги хващали с кръшни мадами в стаята им.

Докато майката на двете му деца бе бременна в девети месец, играчът завъртя любовна афера с фолкпевицата Лияна. Изостави половинката си сама да отглежда дъщеря им и чак след месеци се върна разкаян.

Поведението му с нищо не се промени. Макар и да се опитваше да се прикрива, редовно бе забелязван в компанията на различни жени, сред които силиконката Светла Василева, известна с прякора си Гонзовица. Окончателният край на връзката му с Христина настъпи пак след негова изневяра, която стигна до медиите. Той бе изловен с бившата Мис Плеймейт Биляна Евгениева.

Вече официално ерген, Благо се обвърза с ученичката Куини-Алис. И докато момичето правеше сериозни планове с футболиста, се оказа, че той има паралелна връзка в Русия с танцьорката Есмер Омерова. Крехкото руско миньонче се амбицира да превърне Георгиев в мъж под чехъл. Двамата вдигнаха пищна сватба в Москва, тя забременя, но нравът на Георгиев се прояви.

Те вече преживяха няколко сериозни раздели именно след прибирания на Благо в България. Макар и да се връща всеки път разкаян, не се знае докога Есмер ще търпи своеволията на мъжа си.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари