Благо Джизъса дебютира в театъра

1
Бившият футболист играе себе си в спектакъла "Спанак с картофи"
Бившият футболист играе себе си в спектакъла "Спанак с картофи" Снимка: Facebook

Бившият футболист играе себе си в спектакъла "Спанак с картофи"

Немислимото се случи! Бившият футболист Благой Георгиев дебютира на театралната сцена с роля в спектакъла "Спанак с картофи". Първите зрители, които имаха честта да гледа Джийзъса на сцена за първи път, бяха в Пловдив и Пазарджик. В Instagram футболистът качи видеа от своя дебют.

Джизъса играе себе си в представлението, в което другите роли се изпълняват от Кирил Ефремов, Иво Аръков и Антоан Петров - Анди. Автор на "Спанак с картофи" е Золтан Егреши, а режисьор е Богдан Петканин. Представлението е с футболна тематика, така че присъствието на Благой Георгиев в него не е чак толкова скандално, информира Actualno.

Гледайте дебютното изпълнение на победителя в тазгодишния сезон на Survivor и преценете дали го очаква бляскаво бъдеще на родната театрална сцена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари