Северин Красимиров: Изнасилих Виктория Маринова, оставих я да хърка на земята!

74
Това което направих не ме превръща в убиец и изнасилвач, заяви той
Това което направих не ме превръща в убиец и изнасилвач, заяви той

Къде са корените на ужасяващото, смразяващо и брутално насилие, което води до смърт?

Това, което ще видите и чуете е ужасяващо, смразяващо, брутално. Това не е сериал. Това е България днес. Това не е актьор, това не е филм. Това е чистата, оглозгана от садистичност и оскотялост реалност. Този път ще ви покажем как мисли той - този, който не вижда и не разпознава в насилието насилие, дори то да е довело до смърт, предава NOVA.

На 6 октомври 2018 г. България е разтърсена от новината за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе и... разкъсана от спекулации за евентуалните причини и извършители... Тъгата парализира близките ѝ, страхът - нейните колеги. Убийството имаше световен отзвук. Виктория е журналист, административен директор на русенската телевизия, но на първо място - дъщеря и майка на 7-годишно момиченце.

Три дни по-късно в Германия беше задържан 21-годишният Северин Красимиров. Тогава той обяви, че не помни нищо, но въпреки това призна вината си. За първи път осъденият на 30 години затвор за бруталното изнасилване, блудство и убийство говори сега. Търсим отговори на най- невъзможните, немилостиви и незадавани въпроси. Но и на най-логичния - само той ли е виновният и защо не е бил прибран навреме, преди да убие. Всъщност и на още един - къде са корените на това изнасилващо и смазващо от бой до смърт насилие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    56
    Спокоен
    Спрете с тъпото ви ровене и теории на конспирации. Нищо общо няма животинското убийство от този примат с продажбата на нетуъркс. Всеки малък и среден телеком ще бъде погълнат от "големите". Окрупняване на пазара му се вика. И спектър нет, и Кис /после Близу/, и Региана, и вече е помня кой си бяха прилапани. Ще ви споделя тайничко, че съвсем скоро и Делта ще приключи. Просто не беше апетитна като Нетуърк за да започнат от нея, но я разклащат от месеци.
  • 0
    55
    мале, мале,
    Страхотни детективи! И кой е собственик на Виваком?!? United Group (UG) – с мажоритарен собственик британският инвестиционен фонд BC Partners!
  • 2
    54
    до 53
    Вторият е. По него време Нетуоркс се разрастваше и на Свилен не му минаваше през ум да го продава. След това изненадващо реши да го продаде на Виваком. Я проследете, кой е собственика на Виваком!
  • 4
    53
    Крум
    200% съм сигурен, че поръчителите на убийството са Боко и Шиши, особено първия! И това ще си проличи по благосъстоянието на осъдения и на близките му, ако има кой да го проследи!
  • -4
    52
    emo
    da bese dosal prim men az stqh da di dam dobrovolno sega trqbva s godini da te cakam
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари